Smallville Romania

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Smallville Romania

Smallville Romania

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum românesc dedicat serialului Smallville

2 participanți

Discutii

BloodSeeker
    BloodSeeker
    Moderator

Data de inscriere : 12/03/2010
    Varsta : 36
    Localizare : Bacau

Discutii Empty Discutii

Mesaj Scris de BloodSeeker Sam Apr 10, 2010 8:44 pm

Foarte tare episodul...suuper. Mi-au placut mai intai acele slow motions de la inceput, apoi toata drama cu Chloe; btw ce simpatici sunt Chloe si Oliver, iar Clark a fost din nou salvatorul zilei. Nasol cu Tess, sper sa isi ia o bataitza ca merita. Ciudat mai e John ala, nu? Ce tot vrea si pt cine lucreaza? Si nu a aparut Lois, deloccccc.
    Jae
    Jae
    Admin

Data de inscriere : 12/03/2010

Discutii Empty Re: Discutii

Mesaj Scris de Jae Dum Apr 11, 2010 11:29 am

L-am văzut și eu însfârșit Smile) Episodul a fost fain Smile Puțină acțiune însfârșit.
    Bruneta aia, nu o suport Neutral Iar pe Tess nu mai zic Neutral Chiar a avut curaj să meargă la Oliver Smile) Chloe și Ollie sunt întradevăr drăguți Mad Mi-a plăcut faza cu ”Nu cumva te îndrăgostești de mine?” sau așa cv Smile)
    Dc am impresia că John lucrază pentru Legiunea ? A zis că se așează toți la o masă rotundă Neutral Și oricum trebuia să apară legiunea într-un episod. 
    Și nu a apărut Lois Smile) Un episod fără Lois e ca o zi fără să zâmbești Smile

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 2:10 pm